Johnny van Orsouw

IMG-20171105-WA0001 Johnny van Orsouw is zowel Pangamot-instructeur als Krav Maga assistent-instructeur. Hij begon als Kong Soo Do-leerling met zijn training bij Patrick Baas, medio 2001, waar hij zelfs nog jarenlang op zolder privétraining heeft gehad met een select groepje vrienden.

Johnny volgde zijn Pangamot-leraarcursus in Utrecht onder niemand minder dan Frans Stroeven. Frans Stroeven is internationaal, en zelfs op de Filipijnen (waar de gevechtskunst vandaan komen) een begrip op het gebied van Eskrima en Pangamot.
Zijn Krav Maga training onderging hij bij zijn voormalige Kong Soo Do-leraar Patrick Baas, die tevens de eigenaar is van Sam Lung Martial Arts. Door zijn ervaringsdeskundigheid is Johnny niet zomaar een instructeur met een vlotte babbel en weet hij heel goed onderscheid te maken tussen realiteit en fictie. Door zijn extreme fanatisme en overtuigingskracht weet hij menig mens aan te moedigen om het uiterste uit henzelf te halen. Tijdens zijn lessen heerst er een goede, gezellige sfeer maar vloeit het zweet rijkelijk.