vivian_kicking_website

Krav Maga

“Leer hoe aanvallen plaatsvinden. Teveel mensen trainen alsof ze technieken verzamelen. Monteurs bestuderen geen technieken, zij bestuderen auto’s en wat er allemaal mee fout kan gaan. Dokters nemen geen lessen in scalpel 101, zij bestuderen diagnostiek en anatomie. Als je jezelf wilt leren verdedigen, leer dan over geweld. Het is zinloos om duizend antwoorden te hebben als je de vraag niet kent”.

– Sgt. Rory Miller –

Leren vechten, zodat je niet hoeft te vechten

Dat is de essentie van Krav Maga. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met een cursus zelfverdediging of een vechtsport. Of het nu is omdat je jezelf wil leren verdedigen tegen criminaliteit op straat, of je wil simpelweg sterker, gezonder, leniger of sneller worden. Tijdens de trainingen bij onze scholen ligt de nadruk op jou als individu. Wij helpen je bij het stellen én halen van je eigen korte en lange termijn doelstellingen.

Tijdens de lessen zal je ervaren dat wij een modern assortiment verdedigingstechnieken en -tactieken combineren met de discipline en ethiek van de oude krijgskunsten. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Wil je meer leren over Krav Maga of ben je benieuwd naar onze trainingsmethodes? Kijk dan verder op onze website. Je vindt er leuke video’s en bovendien zal je met enige regelmaat een blog-artikel kunnen lezen over onze clubs, over martial arts in de samenleving en onze visie op vechtsport en zelfverdediging.

Heb je vragen die niet op de site beantwoord worden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.