OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MMA

‘De beste vechter is niet een Bokser, Karateka of Judoka. De beste vechter is iemand die zich aan kan passen aan iedere stijl. Hij schopt te hard voor een bokser, werpt te goed voor een karateka en stoot te hard voor een judoka”.

– Bruce Lee –

Sportieve overwinningen behalen op jezelf en anderen

Dat is de essentie van MMA. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met een cursus zelfverdediging of een vechtsport. Of het nu is omdat je jezelf wil leren verdedigen tegen criminaliteit op straat, op wedstrijden wilt presteren of je wil simpelweg sterker, gezonder, leniger of sneller worden. Tijdens de trainingen bij onze scholen ligt de nadruk op jou als individu. Wij helpen je bij het stellen én halen van je eigen korte en lange termijn doelstellingen.

Tijdens de lessen zal je ervaren dat wij een modern assortiment vechtsporttechnieken en -tactieken combineren met de discipline en ethiek van de oude krijgskunsten. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Wil je meer leren over MMA of ben je benieuwd naar onze trainingsmethodes? Kijk dan verder op onze website. Je vindt er leuke video’s en bovendien zal je met enige regelmaat een blog-artikel kunnen lezen over onze clubs, over martial arts in de samenleving en onze visie op vechtsport en zelfverdediging.

Heb je vragen die niet op de site beantwoord worden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.