Colin Kerkhof

colinColin Kerkhof kwam als eerste CIOS-stagiaire bij Sam Lung Martial Arts binnen waar hij inmiddels instructeur-in-opleiding is. Met Colin’s komst kreeg Sam Lung Martial Arts in 2017 via de CIOS tevens de erkenning als officieel erkend leerbedrijf voor sportinstructeurs in opleiding.

Inmiddels is Colin aan zijn tweede stageperiode binnen Sam Lung Martial Arts begonnen en heeft hij zijn nuttigheid op vele fronten bewezen. Zo trad hij o.a. bij een tweetal clubkampioenschappen op als hoofd van de EHBO vanuit vereniging BergOss, alwaar Colin samen met zijn ouders al vele jaren EHBO- en reanimatie-cursussen verzorgt. Ook zijn ervaringen als sportleraar-in-opleiding aan de CIOS gebruikt hij ten volste, waaruit al snel zichtbaar werd dat Colin een goede pedagogische en didactische ondergrond heeft. Zo is hij onder andere ook  goed opgeleid in het begeleiden van mensen met fysieke en/of mentale beperkingen.

In de martial arts heeft Colin een geschiedenis in het beoefenen van kickboksen, muay thai, ju-jitsu en MMA. Ook heeft Colin veel wedstrijden gevochten en trainde hij tevens in Thailand. Inmiddels verzorgt hij de Muay Thai lessen en de wedstrijdtraining (MMA) binnen onze school wat hij door zijn strenge gedisciplineerde aanpak eveneens tot een succes weet te maken. Hij houdt niet van excuses maar van hard werken. Colin is tevens aan de CIOS opgeleid om aan kinderen les te geven, waarop hij  bij Sam Lung Martial Arts met veel passie de algemene basis van het krav maga aan een van de twee kindergroepen begon over te dragen.

Colin beschikt momenteel over de oranje band (P4) in krav maga.

– Naast instructeur-in-opleiding is Colin,
zoals vermeld, volwaardig EHBO leraar
en beschikt hij vanzelfsprekend over
alle nodige diploma’s op dit vlak
 –

Heb je vragen? Mail naar info@samlung.nl