OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Stroming

Bij Sam Lung Martial Arts beoefenen wij de stroming van Kolonel Mikhail Ryabko en zijn topleerling Vladimir Vasiliev. Beiden topinstructeurs zijn zelf vele jaren actief werkzaam geweest als spetsnaz in verschillende oorlogsgebieden. Hun ervaringsdeskundigheid is hierdoor van absoluut topniveau. De systemaleraar van Sam Lung Martial Arts is Patrick Baas. Hij startte met zijn opleiding in 2007 en behaalde in 2013 zijn volledige lerarendiploma in dit Russische close quarter combat systeem.

systema_achtergrond2

Vladimir Vasiliev, Patrick Baas en Mikhail Ryabko

Naast de bekende stroming van Mikhail Ryabko en Vladimir Vasiliev zijn er nog de stromingen van o.a. Aleksey Alekseyevich Kadochnikov (Kadochnikov systema), Vadim Starov (Systema Spetsnaz), Andrey Karimov (Cossack Systema) en Dmitriy Skogorev (Sibirskiy Viun Systema). Het is voor de beoefenaar van Systema geen enkel probleem om bij de diverse systemen extra kennis en andere inzichten op te doen. Zo trainde Patrick Baas enkele jaren geleden met, Arkadiy, de zoon van Aleksey Alekseyevich Kadochnikov.

Kadochnikov

Patrick Baas en Arkadiy Kadochnikov, de zoon van de grondlegger van Systema Kadochnikov.

SAM LUNG MARTIAL ARTS is officieel lid van:

naamloos    systema-russia-logo

LET OP: Wij staan officieel vermeld op de website van HQ Rusland (icoon rechts) maar bewust niet meer op de website van HQ Canada (icoon links). Reden hiervan zijn de jaarlijkse torenhoge contributiekosten voor vermelding. HQ Canada erkend ons uiteraard wel als officieel geregistreerde en verifieerbare Systema-school.

INSTRUCTEUR: