bovenste_6

Ninjutsu

‘Wanneer je een krijgskunst beoefent met een onzuivere geest zal je uiteindelijk, in plaats van jezelf te leren beschermen, jezelf kapot maken. Ik leer jullie niet hoe je moet vechten. Ik leer jullie hoe je het kwaad onder controle krijgt. Dat is wat wij hier werkelijk aan het doen zijn”.

– Soké Dr. Masaaki Hatsumi –

Leren vechten, zodat je niet hoeft te vechten

Dat is de essentie van Taijutsu en Nihon Koryu. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met een cursus zelfverdediging of een vechtsport. Of het nu is omdat je jezelf wil leren verdedigen tegen criminaliteit op straat, of je wil simpelweg sterker, gezonder, leniger of sneller worden. Tijdens de trainingen bij onze scholen ligt de nadruk op jou als individu. Wij helpen je bij het stellen én halen van je eigen korte en lange termijn doelstellingen.

Tijdens de lessen zal je ervaren dat wij een modern assortiment verdedigingstechnieken en -tactieken combineren met de discipline en ethiek van de oude krijgskunsten. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Wil je meer leren over Taijutsu en Nihon Koryu of ben je benieuwd naar onze trainingsmethodes? Kijk dan verder op onze website. Je vindt er leuke video’s en bovendien zal je met enige regelmaat een blog-artikel kunnen lezen over onze clubs, over martial arts in de samenleving en onze visie op vechtsport en zelfverdediging.

Heb je vragen die niet op de site beantwoord worden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.