Regelgeving Outdoor Trainingen Corona Crisis

YOU WANT TO READ THIS IN ENGLISH? CLICK HERE

LOKATIE:
Voetbalclub SV Ruwaard.
Bergsche Hoevepad 3,
5344 KW Oss

LET OP: Wanneer je je auto op de parkeerplaats van SV Ruwaard hebt geparkeerd, loop dan weer de parkeerplaats af tot voorbij het hek. Aan de linkerkant van het hek zie je een smal paadje lopen (aan de buitenkant van het hek dus). Volg dit pad en je ziet de poort naar ons trainingsveld na een paar meter aan je linkerzijde.

ZEER STRIKTE REGELGEVING VANUIT DE NATIONALE EN LOKALE OVERHEID, SV RUWAARD EN SAM LUNG MARTIAL ARTS:

De meldplicht voor onze sportschool bij de Gemeente Oss heeft te maken met de mogelijke controle vanuit Handhaving & Politie. Vanwege de torenhoge boeters die verstrekt kunnen worden bij het niet naleven van de onderstaande regels verwachten wij van iedereen dan ook, zonder enige vorm van discussie, volledige medewerking.

De regels zijn als volgt:

  • Indien iemand ziek is, verkouden, snotterend, hoestend o.i.d., blijf dan thuis en kom niet naar de training.
  • Het afzetten van uw kind/kinderen geschiedt via het Kiss and Ride principe, ofwel: Ouders blijven in de auto en worden niet toegelaten tot het terrein. Toeschouwers zijn dus niet toegestaan.
  • Zorg dat je 10 minuten vóór de training aanwezig bent.
  • Iedereen dient voorafgaand aan de training thuis naar het toilet te gaan. Voetbalclub SV Ruwaard is overheidshalve verplicht om haar kleedkamers, toiletten, douches en kantine gesloten te houden.
  • Zorg voor voldoende eten en drinken. Flessen water vullen is op het terrein niet mogelijk.
  • Zorg voor voldoende (lagen) kleding voor als het kouder of warmer wordt. Wij zien jullie bij voorkeur in je sportkleding kleding met een trainingsjack en sportschoenen.
  • Iedereen wordt door de leraren in vakken ingedeeld en dient op de aangewezen plaats te sporten.
  • Zorg als ouder dat u mobiel bereikbaar blijft voor het geval uw kind hoognodig naar het toilet moet of omwille van andere redenen.
  • Haal uw kind maximaal 10 minuten na de les op en weerhoudt u er a.u.b. van om binnen een straal van 1,5 meter met andere ouders te gaan staan praten.

Uiteraard is de leiding van Sam Lung Martial Arts uitgerust met de nodige EHBO spullen en andere benodigdheden zoals desinfecterende middelen enzovoorts.

Share Button