Reacties kopers

09-05-2023 – Angela van der Have uit Oss schreef:

“Wat werkt Dit Da Jow goed zeg! Binnen een paar dagen had ik geen last meer van mijn voet. Ik blijf dit goede spul zeker gebruiken wanneer het nodig is. Super product is het! Ik raad het anderen aan. Bedankt Patrick!”

Angela van der Have

09-03-2023 – Chris Haftmann uit de Verenigde Staten schreef:

“Dit Da Jow is so good!

Hello Patrick,

I´m really happy with your medicine. The feeling of the tendons not hurting anymore but still sensitive was gone after 4 days and it feels like nothing was wrong. Have to pause right now because I have a cold and also the stretching goes to the head, but I’m really happy. I will get back to you when I need supplies.

See you soon and stay healthy.
Many greetings,”

Chris

29-07-2022 – Sem v.d. Zanden uit Oss schreef:

“Wat een wereld van verschil….hekserij. Goed spul!”

13-07-2022 – Didier Loix uit Antwerpen schreef:

“Dag Patrick, Ik sta versteld van de goede werking van uw Iron Palm Dit Da Jow. Ondanks dat de Jow nog jong is en ik hem nog maar sinds heel kort gebruik, voldoet hij zeker aan mijn verwachtingen. Ik train al heel wat jaren met gebruik van Dit Da Jow, maar uw Iron Palm Jow is gewoon top. Ik train nochtans vrij extreem. Bij deze heb ik dan ook een flesje bijbesteld”.

Mvg. Didier

11-11-2020 – Irina Ligeon uit Amsterdam schreef:

Beste heer Baas,
 
“Wat een topproduct die dit da jow. Ik zie zo snel niet waar ik mijn ervaring kan plaatsen, maar de zwelling neemt goed af (zie bovenstaande foto’s). Ik heb zojuist een nieuwe bestelling geplaatst voor mijn tante die ook last heeft. Mocht u nog een link hebben om de ervaringen te delen dan kun u mij deze toesturen”.
 
Groet,
 
Irina
 

17-09-2020 – Alexander Gevorkjan uit Cuijk schreef:

“Wat een top middel. Ik heb het gelijk aangeraden aan een vriend die het zelfde blessure heeft”.

17-09-2020 – Wim Aitink uit Vroomschoop schreef:

“Ik heb al wat gebruikt bij mijn zoon. Enkel verzwikt. Het blauwe was snel minder”.

27-07-2020 – Erwin Koster uit Wanneperveen schreef:

“Hey Patrick. Poos terug heb ik Dit Da Jow bij je gekocht en inderdaad wat een superspul is dat zeg. Ik gebruik het overal voor. Nu heb ik een vraagje. Mijn zoontje van 6 maanden oud heeft zichzelf behoorlijk weten te raken met z’n drinkbeker. Zijn eerste bult op zijn hoofd is nu dan ook een feit. Kan ik Dit Da Jow bij zo’n hummeltje gebruiken? (6 maanden oud) Vriendelijke groet, Erwin Koster”.

18-01-2020 – Jos Koch (TCM therapeut en docent) uit Maastricht schreef:

“Hoi kerel! De Dit Da Jow is fantastisch, goed spul man en ik wou vragen of je nog twee flessen voor me hebt?”.

13-08-2019 – Christien Boer uit Usquert schreef:

“Hi Patrick, daar ben ik weer. Goede resultaten met jouw Dit Da Jow. We zijn er doorgevlogen. Ik gebruik het zelfs voor een fikse aderontsteking. Even verhevigd de pijn maar dan koelt het en trekt de pijn weg. Doe het overigens in overleg met m’n homeopaat. Wat ik graag wil weten zijn de verzendkosten voor 3 flesjes. Fijne dag en tot horens”.

01-10-2018 – Tamara Hoppenbrouwers uit Leiden schreef:

“Hoi Patrick,

Thanks voor de mail! Het gaat alweer een stuk beter! Vorige week kon ik  eindelijk weer een beetje normaal de trap oplopen, en sinds 2 dagen gaat de trap af ook best goed. De Dit Da Jow heeft zeker geholpen, binnen 2 dagen was de meeste zwelling verdwenen en ik had eigenlijk al heel snel niet veel  pijn meer. Ook de blauwe plekken waren binnen een week weg”.

Groetjes en tot snel!!
Tamara

20-03-2018 – Stan Bastian uit Helmond schreef:

“Hoi Patrick, mijn teen is volledig genezen na de dit da jow.
Het werkte top!”
Dank en vriendelijke groeten,

Stan Bastian

14-02-2018 – Alexander Schuurmans uit ‘s-Hertogenbosch schreef:

“Wtf…enkel is beter!! Super wat een superspul!!

12-02-2018 – Alexander Schuurmans uit ‘s-Hertogenbosch schreef:

“Op Facebook mijn dikke enkel gezien? Ik smeer twee dagen dat Shaolin flesje er op. Bijna weg! Ik weet niet wat er in zit, maar het werkt wel! Superspul. Goei toei”.

07-02-2018 – Marie-Louise Pardoel uit Oss schreef:

“Helemaal goed, het werkt als een tierelier 😉 Was zwaar gekneusd. Mijn duim nu nog een beetje blauw maar zwelling was binnen één dag weg. Wonderbaarlijk!!”
 
Groetjes, Marie-Louise.
 
 
 
04-02-2018 – Frank de Moree uit Boxtel schreef:
“Ik gebruik nu een tijdje de dit da jow na intensieve eskrima trainingen en ben erg tevreden. Na de training gelijk insmeren en binnen 2 dagen is er bijna niets meer te zien of merken van de kneuzingen. Zeker een aanrader!”
 
mvg,

Frank M uit Boxtel

 

12-03-2017 – Johanna van der Schaft uit Amsterdam schreef:

“Ik ben een ultraloper. Mijn pezen en spieren hebben het zwaar te verduren tijdens de lange trainingen en wedstrijden. Ik ben blij met de Dit Da Jow. Werkt prima! Eerder bestelde ik dit in de VS totdat ik jullie site vond”.

Hartelijke groet,
Johanna

18-09-2016 – Annemieke C. uit Utrecht schreef:

“Al jaren heb ik enorme spierpijnen in mijn benen door een medische oorzaak. Vele pijnstillers heb ik al geslikt maar de pijn ging nooit weg. Vooral ‘s avonds piekt mijn pijn zo dat er vele krampen ontstaan. Toen kwam ik in contact met Patrick en hij beloofde mij binnen een paar dagen de Dit Da Jow op te sturen. Nu smeer ik mijn benen vol met dit spul en het lijkt alsof ik uit een warm bad stap. De scherpe pijn is weg en mijn benen zijn geheel ontspannen. Ik slaap er heerlijk op. Hartelijk dank daarvoor!!”

Met vriendelijke groet,

Annemieke C. uit Utrecht

25-10-2015 – Patrick de Vocht uit Oss schreef:

“Ik ben een ervaren beoefenaar van Shaolin Kempo. Sinds enkele maanden gebruik ik Dit Da Jow, vervaardigd uit een natuurlijke kruidenmix. In het begin was ik sceptisch. Ik ben echt van het type eerst zien/voelen, dan geloven. Ik wilde daarom persoonlijk voor een langere periode Dit Da Jow ervaren. Ik gebruik het nu tijdens iedere makiwara-training. Ook ik had voorheen tijdens en na iedere harde training pijntjes en vooral beurse plekken die na enkele dagen de regenboogkleuren verkregen. Ik smeer voorafgaand aan de training de te harde lichaamsdelen in waarna ik na 1 tot 1,5 uur de training afsluit en de beurse plekken nog eens extra insmeer.  Direct na de training e de volgende dag heb ik echt werkelijk nergens pijntjes en/of beurse plekken. Het voelt alsof ik nauwelijks getraind heb, ondanks dat ik echt stevig train! Dit Da Jow is daarom voor mij een blijver en ik zal het persoonlijk iedere budobeoefenaar aanraden”.

Met stevige budogroet,

Patrick de Vocht.

24-04-2015 – Xenia Rooders uit Oss schreef:

“Hoi Patrick, enige tijd terug heb ik een flesje Dit Da Jow van jou gekocht. het werkte op mij persoonlijk zo goed dat ik dacht, zal het ook op dieren werken? Zoals je weet werk ik op een paardenbedrijf en heb ik een aantal hele goede sportpaarden. Ik ben het gaan testen op een van mijn paarden die regelmatig last heeft van spier- en gewrichtspijn. Ik heb het een week lang twee maal daags (voor en na de training) op haar pijnlijke punten gemasseerd. En inderdaad het werkt dus ook bij dieren. Binnen een week was mijn paard totaal anders in haar souplesse en kracht. Ze durfde haar spieren los te laten omdat ze begin te voelen dat alles minder gevoelig werd. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader voor zowel mens als dier!”

Groetjes Xenia.

18 april 2015 – José van Vugt uit Vlijmen schreef:

“Op woensdag een ongelukje met de fiets gehad waarbij ik mijn stuur in mijn lies kreeg en met mijn hoofd tegen de muur terecht kwam. Alles was gekneusd en bont en blauw. Vooral op ‘een niet fijne plek’. Ook had ik veel pijn. Zaterdags hoorde ik over Dit Da Jow en na de beschrijving te hebben gelezen heb ik deze direct besteld. Zaterdagavond ben ik begonnen met smeren. Ik ervoer al vrij snel minder pijn en de kneuzing op mijn hoofd was binnen twee dagen al iets minder. De grote blauw-paarse plek is nu op de 5e dag zo goed als weg. Ik ben echt super blij met de Dit Da Jow en ga het zeker blijven gebruiken in verband met mijn reumatische pijnen”.

1 februari 2015 – David de Boer uit Amsterdam schreef:

“Hoi Patrick,

Een aantal weken terug heb ik een paar flesjes dit da jow bij je besteld. Ik heb er een paar weg gegeven en heb zeer goede reacties terug gekregen. Ik wil er dan ook nog een paar bij je bestellen. Ik heb er nu sowieso weer 6 nodig en ik vermoed in de toekomst nog wel meer”.

Met vriendelijke groet,
David

26 maart 2014 – Rosemary Bakker uit Volendam schreef:

“Hoi Patrick Baas,

Het is alweer langer dan een jaar geleden. Mijn fles Iron Palm Dit Da Jow is nu leeg. Ik zou graag weer een nieuwe fles bij je willen bestellen”.

Groetjes,

Rosemary Bakker

15 november 2013 – Mike Dijkema uit Groningen schreef:

“De Dit Da Jow die je leverde is zeker goed. Ik heb het al diverse malen gebruikt. Af en toe heb ik wel eens last van mijn nek, daarvoor helpt het uitstekend. Bij blauwe plekken bij het trainen neemt het of sneller af, of het wordt geen blauwe plek. Dat is wel afhankelijk van hoe vlug je het gebruikt. Ik weet dat je het bij Iron Palm training zowel voor als na de training moet insmeren. Dat lijkt me ook wel logisch aangezien het volgens mij de bovenliggende bloedvaten wijder maakt. Er zijn veel versies waarvan menige niet bepaald goed zijn. De flesjes van jou zijn wel goed. Mijn blauwe plekken verdwijnen sneller. En toen mijn moeder zich weer eens had gestoten en een tijdje mijn flesje gebruikte kwam er amper een blauwe plek op. Wat mij betreft is het spul goed. Sommige blessures mogen niet heet worden behandeld en andere niet koud. Denk daarbij aan voetbal. Als daar een kneuzing optreedt wordt er vaak koude spray over gespoten met een bus. Dat voorkomt wel de zwelling maar doet meestal verder niets. De Jow vind ik beter. Als je geraakt wordt op bijvoorbeeld je scheenbeen en je smeert het direct flink in dan wordt het niet eens blauw. Ergo mij bevalt het spul!”

Groetjes,

Mike.

11 augustus 2013 – Trudy van der Linden uit Oss scheef:

“Hoi Patrick,

Mijn moeder heeft haar heup gebroken en een aantal weekjes jouw kruidenmiddel gebruikt. Na een aantal keren per dag smeren wil ik zeggen dat de pijn zowat helemaal verdween. Niet helemaal maar het werd wel veel draaglijker. We gebruiken het nog steeds voor allerlei dingetjes zoals wanneer Manon getraind heeft en ergens last van heeft en zelfs wanneer Fred last van zijn rug heeft. Je ziet, nog steeds in gebruik dus”.

Groetjes, Trudy, Fred en Manon van der Linden.

9 juni 2013 – Vincent uit Deventer schreef:

“Ha Patrick,

Bedankt!  Ik heb het ontvangen. Ik vind ‘t erg fijn spul! En ik merk dat mijn huid er nu al een klein beetje flexibeler, maar toch stugger/leerachtig van wordt, of verbeeld ik me dat maar en gaat dat niet zo snel? En ook bedankt voor je uitgebreide toelichting. Ik mail je nog, in ieder geval als ik door mijn voorraad heen ben!”

Groetjes,
Vincent

24 oktober 2012 – Marc Vaessen uit Oss schreef:

“Hoi Patrick,

Met mijn hand gaat het voor mijn gevoel een stuk beter. Dankjewel nogmaals voor de Dit Da Jow”.

Marc

14 oktober 2012 – Rosemary Bakker uit Volendam schreef:

“Hoi Patrick, Ik had laatst blauwe plekken op mijn onderarmen opgelopen tijdens wing chun les. Ik heb maar twee dagen hoeven smeren en mijn blauwe plekken waren weg.  Normaal duurt het meer dan een week bij mij dat de blauwe plekken verdwijnen. Dus ik ben heel tevreden met deze medicijn. Ik heb het laatst bij een van de wing chun beoefenaars aangeraden”.

Groetjes, Rosemary

13 september 2012 – Rutger Rijkers uit Oss schreef:

“De Jow lijkt inderdaad te werken! Had wat blauwe plekken op mijn been na het vechtsporten, zag ik vanochtend. Ze waren niet echt groot maar wel donkerblauw. Smeerde er wat Jow op en  nu zijn ze groen dus dat zegt wel wat! Het is nu pas zo’n 6 uur later dusssss……… Op mijn pols had ik ook wat en dat leek ook sneller te genezen. Ben het nu ook aan het uitproberen op een gekneusde teen en mijn knie. Dat zal wel wat langer duren aangezien het dieper zit. Zodra er verandering optreed laat ik het je meteen weten dus ook hier zeer positief!! We houden contact”.

Groeten,
Rutger

15 juni 2012 – Marc Vaessen uit Oss schreef:

“Werkt wel goed dat goedje van je. De bulten op mijn armen zijn afgelopen nacht helemaal weg getrokken!”

Marc

30 maart 2012 – Janneke Corsmit uit Boekel schreef:

“Hoi Patrick,

Het gaat een stuk beter met me, zit op dit moment met de lap tussen mijn benen. Het is echt fijn!!! De eerste dagen merkte ik inderdaad dat de zwelling afnam, toen werd de kleur zichtbaar minder (1 blauwe plek is compleet weg) en nu voel ik vooral de kneuzing bij mijn schaambeen nog goed, alleen meer geconcentreerd op 1 plek, een soort inwendige bult, dus dat heeft wat langer tijd nodig. Ik voel dat de Dit Da Jow werkt. Merk aan mijzelf dat ik aan het voelen ben wat het doet en dat kun je inderdaad pas na een paar dagen zeggen. De pijn trekt echt sneller weg, dus het doet goed zijn werk, ik geniet ervan! Superfijn, dank je wel!”

Groetjes Janneke

2 september 2011 – Stefan Leever uit Oss schreef:

“Hey Patrick, we hebben inmiddels het middel voor “Iron Palm” kunnen gebruiken en het werkt als een trein! Mijn vriendin is er enorm blij mee. Erg bedankt voor dat flesje!

Groeten en alvast een goed weekend”.

Stefan