Demonstraties

U kunt Sam Lung Martial Arts ook inschakelen voor het geven van een demonstraties op vechtsportgala, Pasar Malam, braderie, jaarmarkt, sportevenement en ander soort activiteiten.

Het demonstratieteam van Sam Lung Martial Arts bestaat uit een select aantal leerlingen die garant staan voor een spectaculair en IMG_9168wervelend optreden. Bij de demonstraties wordt vaak gebruik gemaakt van muziek. U kunt hierbij kiezen uit een demonstratieteam op het gebied van karate, kobudo, taijutsu, pencak silat, muay thai (thaiboxing), systema, eskrima/pangamot of krav maga.

U kunt ervoor kiezen om ons een realistische weergave te laten geven van de betreffende verdedigingsstijl, maar u kunt er ook voor kiezen om juist een zo IMG_9187spectaculair mogelijke demonstratie te laten geven. Denk hierbij aan het slingeren met een brandende nunchaku (wurgstokjes), het geblinddoekt met een katana (samoeraizwaard) doorklieven van een meloen op de buik van een demonstrant of het doormidden slaan en trappen van allerlei zware materialen zoals dakpannen en betonblokken. Ook vormen kumité (full contact gevecht) en kata (loopvormen) doorgaans een essentieel onderdeel van iedere karate-demonstratie. Wilt u een demonstratie van ons team zien? Klik dan op de volgende link:

SLMA demo-team op het United Family Festival 2016

Bent u benieuwd naar de kosten? Klik dan op Tarieven