Rhy-Kwon (total body work out)

Rhy-kwon is een zeer inspannende en total fitness work out die in Zuid Korea ontwikkeld werd vanuit de dynamische vechtsport Taekwondo. Een Rhy-kwon total body  work out kan men het beste omschrijven als een combinatie van Taebo, Crossfit, Kick Fun, Steps, (solo) martial arts training en Aerobics, aangevuld met lichte krachttraining op intensieve, opzweperige muziek!

rhy-kwon46

De intensieve work outs geven een ontzettende boost aan je metabolisme (stofwisseling), waardoor het makkelijker wordt om in snel tempo af te vallen, conditie op te bouwen en gespierder te worden. Een Rhy-kwon work out werkt tevens zeer ontspannend en verkwikkend op je geestelijke gesteldheid. Stress en neerslachtige gevoelens reduceren gestaag naarmate je trainingsniveau vordert. Want wie een gezond lichaam ontwikkeld verdedigt zichzelf eveneens tegen de onzichtbare ontwikkeling van schadelijke lichamelijke en geestelijke gezondheidskwalen.

De doelstellingen van de work outs is dan ook mentaal en fysiek gezonder, energieker en sterker worden door middel van en intensieve conditietraining, de ontwikkeling van technische vaardigheden en het verbeteren van je lenigheid en reactievermogen. Rhy-kwon work outs staan garant voor een onophoudelijk intensieve en prikkelende conditietraining, het voortdurend uitdagen van je karakter en mentaliteit, je grenzen verleggen, het ontwikkelen van explosieve spierkracht en souplesse.

rhy-kwon2

Ben je toe aan een nieuwe sportieve uitdaging en wil je graag onder begeleiding van een martial arts instructeur de fijne kneepjes leren die vele kampioenen en beroemde filmsterren tot hun fysieke niveau hebben gedreven? Dan is Rhy-kwon voor jou de perfecte keuze! Heb je zin om iedere week telkens een uur intensief bezig te zijn om superfit, slank, sterk en gezond te worden? Schrijf je dan nu in voor twee gratis proefweken Rhy-kwon. De work outs zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden, mannen en vrouwen. De minimale leeftijd is 14 jaar.

SAM LUNG MARTIAL ARTS is officieel lid van:

kra_rhykwon

INSTRUCTEUR: