Thaiboksen & Kickfun dames

Speciaal voor dames die liever zonder mannen trainen hebben wij ook een Thaiboks- en Kickfungroep voor Ladies only opgericht. Bij het Thaiboksen, ofwel Muay Thai, voor dames is de vechtsport gestript van alle wedstrijdelementen en blijft vooral de mentale- en fysieke conditietraining over. Ideaal dus om in shape te blijven, je conditie op te bouwen en/of gewicht te verliezen. En dat alles in een gezellige (non-macho) sfeer.

Een staande bokspaal zoals deze tijdens de les worden gebruikt.

De lessen worden gegeven door onze Muay Thai trainer Mike Tomale, die door middel van boks-, kickboks – en Thaibokstechnieken de lessen zo weet te geven dat geen enkele les hetzelfde is of saai wordt. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met wat men vooral wél kan en niet met wat men niet kan. Maatwerk is hierbij erg belangrijk. De trainingen worden gegeven met behulp van bokszakken, staande bokspalen en trapkussens.

Onderdelen tijdens de training zijn:
– Plyometrische training, voor explosiviteit
– Conditietraining en ververbranding
– Calisthenics voor kracht
– Boxercise, voor bokstechnieken
– Kickfun voor traptechnieken op bokszuilen
– Bootcamp voor conditietraining

Tijdens de proeflessen kun je gebruik maken van de hiervoor aanwezige handschoenen. Neemt je uiteindelijk een abonnement, dan zult je je eigen trainingsmaterialen en outfit moeten aanschaffen. Dit kan eventueel in onze winkel. De trainingen worden iedere woensdagavond gehouden van 20.00-21.00 uur. Heb je jezelf al lange tijd voorgenomen om nu echt eens flink te gaan sporten? Dan is de Thaiboks- en Kickfun les voor dames wellicht iets voor jou. Hard werken in een opzwepende maar ongedwongen en gezellige sfeer. Meld je aan voor 2 gratis proeflessen via info@samlung.nl.

SAM LUNG MARTIAL ARTS is officieel lid van:

1023px-LogoWKF-Kickboxing

INSTRUCTEUR:

INVAL INSTRUCTEUR: