NIEUW per oktober 2017: Taekwondo

Sam Lung Martial Arts begon in 1989 als taekwondo-school. Er werd enkel taekwondo onderwezen tot 1995. Daarna sloeg onze school een heel ander pad in. Nu, 22 jaar na dato, hebben wij besloten om het taekwondo – per oktober 2017 – weer in ons arsenaal op te nemen.

harry_bottse2Wij hebben inmiddels goede contacten gelegd met de Chang Moo Kwan en de Kukkiwon in Korea en wisten een ware old-school taekwondomeester te strikken om de lessen bij ons te gaan verzorgen, namelijk niemand minder dan Harry Bottse (Sahyun, 7e dan).  Harry was al in de jaren ´60 en ´70 een kei op zijn gebied en is vandaag de dag nog net zo fanatiek en gedreven als voorheen. De lessen zullen bij Harry´s afwezigheid worden opgevangen door Patrick Baas  (Sabum, 4e dan taekwondo) en Otto Vroege  (1e dan taekwondo).

Aankomend zaterdag komt er meer informatie vrij op de website en zal er ook via Facebook een bericht uitgaan. De exacte trainingsdagen en -tijden vindt je op deze website. Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je bellen naar 06-14633566.

Share Button