Therapeutische behandelingen

 

Naast martial arts lessen bieden wij, zoals in het verre oosten vaak een traditie was/is bij talloze martial arts scholen, ook verschillende soorten therapieën aan. Dergelijke therapieën ziet men nog weleens in martial arts films voorbij komen zoals bijvoorbeeld cupping, moxa, anma en kanpoyaku klik hier voor een filmpje over de combinatie van oosterse vecht- en geneeskunsten. Voor onze leerlingen wordt een dergelijke korte medische ondersteuning tegen een sterke reductie aangeboden.

HEADER CUPPING3

Bij Sam Lung Martial Arts beschikken wij over een speciale therapieruimte die daarnaast ook als EHBO ruimte wordt gebruikt. De therapieruimte beschikt tevens over een infrarood-sauna voor Waon therapie.

Wij bieden de volgende therapeutische behandelingen aan:

* Deze methode verwachten wij binnen afzienbare tijd te kunnen verzorgen.

Naast de door ons aangeboden therapieën is er speciaal voor onze leden om de week een fysiotherapeut bij ons op de sportschool aanwezig voor een gratis consult en/of behandeling.

vanhoecke_kruidengeneeskunde

De leraren van Sam Lung Martial Arts die ook als therapeuten fungeren zijn vakkundig opgeleid en beschikken over de nodige BATC-, KTNO en NVST-erkende certificeringen. Tevens is er een volledig gediplomeerde acupuncturist verbonden aan onze martial arts school.

BATC        KTNO-new