Martijn de Bruin

martijnMartijn de Bruin is inmiddels ook een oude rot in het vak van de martial arts. Hij traint al zeer lange tijd karate, kickboksen, Thaiboksen, MMA en Braziliaans Ju-Jitsu.

Als karateka trainde hij ook op Okinawa (Japan) bij de Okinawaanse 10e-dan grootmeester Hanshi Tetsuhiro Hokama, alwaar hij zijn 4e dan-graad in de Goju-ryu stijl van Karate behaalde. Hanshi Tetsuhiro Hokama adviseerde Martijn daarop om contact op te nemen met de Sam Lung Martial Arts school van Patrick Baas, die de Nederlandse IKO-vertegenwoordiger is van Hokama in Nederland. Naast een inmiddels 6e dan karate heeft Shihan Martijn tevens een zwarte band in Aiki Kenpo Jujutsu onder de 9e dan grootmeester Hanshi Patrick McCarthy.

Martijn beschikt over een zeer gedreven geest en doortastendheid waarmee hij de ware aard van iedere karatetechniek en -tactiek wil en weet te doorgronden. Hij weet tijdens het trainingsproces een ieders aandacht te bewaken en is zeer bedreven in kata (loopvormen binnen het karate) en bunkai (de technische applicaties achter de kata-technieken). Daarnaast geeft Martijn maandelijks MMA-AKJJ lessen en springt graag bij wanneer er een les moet worden overgenomen.

Martijn beschikt namelijk ook over de nodige ervaring in full contact karate, thai- en kickboksen en MMA wedstrijdgevechten en is een volledig gecertificeerd IKO karate-leraar onder Hanshi Tetsuhiro Hokama.

– Alle leraren van Sam Lung Martial Arts
zijn in bezit van een geldig EHBO of BHV-diploma
en een erkend lerarendiploma –

Heb je vragen? Mail naar info@samlung.nl