Rob Liebregts

Rob Liebregts heeft vanaf zijn 6e tot zijn 14e als leerling van Sabum Eddy v.d. Bogaert in ’s-Hertogenbosch op hoog niveau Taekwondo beoefend. Omdat hij destijds andere interessen kreeg op het gebied van sport ging hij twee jaar voetballen, maar rond zijn 16e begon de Taekwondosport toch weer te kriebelen. Rob pakte zijn training weer op onder leiding van Terence Visser. Momenteel is hij in voorbereiding voor zijn 2e dan.  Als junior heeft hij aan diverse full contact wedstrijden meegedaan waaronder enkele keren aan het NK. Echter door een aantal vervelende blessures heeft hij deze droom moeten laten varen en is zichzelf gaan richten op het lesgeven. 

Dit beviel hem zo goed dat hij uiteindelijk de opleiding Sport en Bewegen is gaan volgen in Den Bosch (voormalig CIOS). Deze opleiding heeft Rob succesvol afgerond waarna hij veel ervaring heb opgedaan binnen de sportwereld. Ook binnen de martial arts wereld heeft hij veel verschillende stijlen beoefend. Zijn hoogtepunt hiervan was een vier weken durend Muay Thai boxing trainingskamp in Thailand in 2019. Na het behalen van zijn sportopleiding is hij gaan werken bij de politie. Dit deed hij 10 jaar maar nu heeft Rob de overstap gemaakt om als sportdocent binnen het politiekorps aan de slag te gaan. Voor een groep staan en met mensen werken is zijn grote passie. Wie van zijn hobby zijn werk maakt, hoeft immers nooit meer te werken. Enkele belangrijke kernwaarden zijn voor Rob als trainer werken in een veilige leeromgeving, respect hebben voor elkaar (zowel binnen als buiten de dojo), positief coachen, plezier en enthousiasme. 

Rob beschikt over de volgende kwalificaties: Taekwondo WT-erkend 1e dan-graad houder, Taekwondotrainer niveau 3 i.o. TBN, Gecertificeerd Bootcamptrainer (AALO), Gediplomeerd allround fitness-health coordinator, Gecertificeerd sportgezondheidbegeleider CIOS, Gediplomeerd sportmasseur, Gediplomeerd beveiligingsambtenaar, Gediplomeerd allround politiemedewerker.

Rob verzorgt binnen Sam Lung Martial Arts de lessen in Taekwondo.

– Alle leraren van Sam Lung Martial Arts
zijn in bezit van een geldig BHV-diploma
en een erkend lerarendiploma –

Heb je vragen? Mail naar info@samlung.nl