TRAININGSSCHEMA LOCK DOWN ALLE GROEPEN

YOU WANT TO READ THIS IN ENGLISH? CLICK HERE

Beste leden,

Via de onderstaande link krijgen jullie toegang tot het lock-down schema dat wij hebben samengesteld voor de buitentraining van de aankomende weekenden:

Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen, maar we hebben onze best gedaan en zo min mogelijk afgeweken van de situatie zoals wij die kennen. Hiermee doel ik op de vaste leraar/leraren en assistenten, evenals het aantal trainingsuren. In sommige gevallen hebben wij de lessen (voorlopig) moeten beperken tot één uur. Wij zullen later bezien of het rendabel is om deze met meer uren uit te bereiden tijdens de lock down.

BONUS: Indien groepen het toelaten(!) is het voor iedereen toegestaan om met welke groep dan ook mee te trainen. Je kunt dus zowel op zaterdag als op zondag minimaal 2 uur trainen, dus ook als het niet jouw sport betreft. Uiteraard blijven wel de volwassenen en de kindergroepen in deze gescheiden!

Voor de locatie en STRIKTE REGELGEVING verzoeken wij jullie de volgende link te openen en goed door te nemen: Klik hier

Verder kijken wij er natuurlijk vooral heel erg naar uit om iedereen na al die tijd eindelijk weer eens in goede gezondheid te mogen begroeten en te spreken! Wij hopen natuurlijk op een (veilige) massale opkomst.

Share Button