Tom van Oorsouw

Tom begon zijn martial arts carriere met judo bij sportschool Van der Heijden in Oss. Daar bracht hij het tot de bruine band alvorens hij besloot om over te stappen tot Braziliaans Jiu-Jitsu bij de sportschool van oud-wereldkampioen Remco Pardoel. Zo’n 14 jaar geleden ging hij in training bij Patrick Baas en daar is hij sindsdien niet meer weggegaan. Tom beschikt inmiddels over de 2e dan goju-ryu karate, de 1e dan hapkido (in Korea behaald) en E1-level (1e dan) in krav maga. Hij is een gevorderd assistent bij zowel de karate, pencak silat panglipur als bij de systema lessen. Verder traint Tom in (op muay thai na) alle denkbare stijlen die verzorgd worden binnen Sam Lung Martial Arts en is hij de instructeur van de Rhy-Kwon lessen. Hij kan met recht gezien worden als de meest veelzijdig getrainde en meest voorkomende assistent aan Patrick’s zijde.

Begin 2019 besloot hij om het instructeurstraject in te gaan bij Vladimir Vasiliev van het hoofdkwartier in Toronto, Canada. Inmiddels is hij gecertificeerd tot het Instructor-in-Training level. Tom’s ambitie is natuurlijk om een volledig gecertificeerd systema-instructeur te worden binnen Sam Lung Martial Arts. Hij staat ook vooral bekend om zijn zware warming up programma’s waarvan hij een aparte studie heeft gemaakt.

Tom kan gezien worden als de vliegende keep binnen Sam Lung Martial Arts die voor alle lessen als vervanger kan worden ingezet.

Heb je vragen? Mail naar info@samlung.nl