Over Sam Lung

Wil je jezelf leren verdedigen in een gecontroleerde omgeving en een uitstekende sfeer? Dan zijn de scholen van Sam Lung Martial Arts zeker het bezoeken waard.

Wij richten ons op effectieve zelfverdediging voor alle lagen van de samenleving. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd; onze missie is dat iedereen in staat wordt gesteld het beste uit zichzelf te halen. Dat beperkt zich niet tot het leren van een paar technieken, maar strekt zich uit tot het bouwen aan kracht, lenigheid, zelfvertrouwen en inzicht. Kortom; een gezonde geest in een gezond lichaam. Onze leraren zijn  ervaren, gediplomeerd en hebben hun sporen verdiend in de wereld van de vechtsport/vechtkunst. Ze helpen je dan ook graag je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken.

Om meer te leren over onze school en onze aanpak, bekijk je onze site. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Maar beter is natuurlijk om eens te komen kijken in de les, of beter nog: een proefles volgen! Gratis en uiteraard vrijblijvend.

Meld je aan voor een proefles door een e-mail te sturen naar oss@samlung.nl (voor Oss) of  wijchen@samlung.nl (voor Wijchen).