Recensies cursisten

Jacco Klaver uit Wolvega schreef:

Ik heb met veel plezier en bewondering de cursus kubotan instructeur gevolgd. Deze 3 dagen waren voor mij een boeiende en leerzame ervaring die mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht en mijn motivatie heeft getriggerd.  Deze cursus sluit prima aan bij elke krijgskunst en is zeker een aanrader.

Ronald Volbeda uit Leeuwarden schreef:

“De kubotan en palm stick cursus is een aanrader voor mensen met een vechtsport achtergrond en die hun kennis willen uitbreiden. De lessen worden goed uitgelegd en er worden verschillende manieren getoond over het gebruik van de kubotan/ Palm stick”.

Eric den Dekker uit Maren Kessel schreef:

De kubotan/palm stick instructeurs opleiding, o.l.v. Patrick Baas bij Sam Lung, is een aanrader voor iedere vechtsporter, zowel voor beginners als gevorderden en is te combineren met elke vechtstijl.
Van a tot z wordt op kundige wijze de historie, kennis en het juiste gebruik besproken en vooral geoefend in een goede fijne sfeer. Ik heb de opleiding ervaren als zeer leerzaam. Een echte aanrader!!!

Yonni v.d. Vlies uit Haarlem schreef:

“Super leuke en leerzame opleiding die aan te raden is voor iedereen! Het mooie van deze opleiding is dat het een extra verdieping geeft ongeacht welke Martial Arts achtergrond je hebt! Echt een aanrader voor de Martial Artist die op zoek is naar een extra verdieping!”

Henk Janssen uit Gennep schreef:

“De Kubotan instructeurs cursus van Shihan Patrick Baas van Sam Lung Martial Arts, is een echte aanrader voor iedereen die zelfverdediging beoefend. Het is een goede aanvulling op o.a. karate, pangamot en vele andere zelfverdedigingssporten. Shihan Patrick Baas legt in deze cursus op een mooie en begrijpelijke manier uit wat de gedachte achter elke handeling is. Zijn manier van lesgeven is erg fijn om te ervaren. Ik heb zelf bij Shihan Patrick Baas het diploma Kubotan & Palm Stick instructeur gehaald. Ik heb deze cursus als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ook alle seminars van Patrick kan ik iedereen aanraden. Ze zijn echt goed en overtuigend”.

John van de Wetering uit Oss schreef:

Dit is een erg leerzame en, zoals alle workshops van Kyoshi Patrick Baas, bijzonder praktijkgerichte cursus. De  basistoepassingen worden diepgaand uitgewerkt en geoefend, waarna de kennis verder uitgebouwd wordt. Diverse kubotans en pocket-sticks worden toegelicht met hun overeenkomsten maar ook de typische verschillen komen aan de orde. Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng en vragen. Gedurende de cursus wordt veel tijd genomen om de geleerde vaardigheden te oefenen en verder aan te scherpen, waarbij natuurlijk ook tijd wordt genomen voor (sparrings-) oefeningen met een partner. De cursus is een aanrader voor iedereen die zijn/haar kennis op dit gebied wil uitbreiden”. 

Ben Groeneveld uit Waalwijk schreef:

“De kubotan en palm stick instructeurscursus van Patrick Baas van martial arts school Sam Lung, heb ik als zeer prettig ervaren en kan ik iedereen aanraden die zijn kennis wil verbreden in de martial arts. Het is een goede aanvulling op de vele zelfverdedigingstechnieken, in mijn geval een toevoeging in krav maga, maar ook vele andere sporten en selfdefence. Zijn manier van het behandelen van de techniek vond ik zeer prettig als ook de uitleg van verschillende palm sticks en hun oorsprong en waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Ik vond het ook zeer prettig dat je de tijd hebt om de technieken onder de knie te krijgen en ook toe te passen in de praktijk”.