Personal Training

Maximaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd

Heb je altijd al een jezelf willen leren verdedigen maar heb je een druk bestaan en geen tijd om op vaste tijden in groepsverband te trainen? Of misschien heb je wel een hele specifieke persoonlijke doelstelling voor ogen? Dan is Personal Training wellicht iets voor jou. Bij Personal Training wordt vaak gedacht aan sporters die voor een examen of een wedstrijd staan. Toch werkt deze manier van trainen ook prima voor mensen die zich willen bekwamen zonder enige ervaring vooraf in de vechtsporten. Personal Training is dan ook geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd, man of vrouw, jong of oud!

100% Pure aandacht voor jouw doelstelling

Wanneer je in groepsverband traint heb je natuurlijk nooit de hoeveelheid aandacht die je bij een Personal Trainer zult hebben. De aandacht van de instructeur is immers verdeeld over doorgaans meer dan 20 personen op een tijdsbestek van een uur.

Bij iedere Personal Training is er sprake van één uur van volle aandacht van de instructeur voor jou. Hiermee bereik je vanzelfsprekend sneller de door jou gewenste resultaten en doelstellingen. Wil je sneller lenig worden of meer kracht ontwikkelen? Wil je werken aan je trap- of stoottechnieken en/of je snelheid? Of wil je je specifiek richten op de verbetering van je concentratievermogen of zelfverzekerdheid? Alles is mogelijk tijdens de Personal Training. Jij bepaald waar je aan werkt en onze personal trainer traint, begeleid en adviseert je daarbij naar je doel.

Kiezen voor 1:1 privéles of 1:2

Personal Training is een vorm van 1:1 privéles maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om samen met een vriend, vriendin, je partner of één van je kinderen te komen. Kom je samen dan blijven de kosten voor het uur gelijk, maar zijn deze voor jullie deelbaar door tweeën. Aan iedere Personal Training mogen maximaal twee mensen deelnemen, mits het gezinsleden betreft. In het laatste geval zijn de mogelijkheden bespreekbaar, echter is zes personen het absolute maximale aantal.

Kosten Personal Training

De kosten voor Personal Training zijn normaliter € 55 per uur. Kom je met zijn tweeën dan betaal je dus € 27,50 per persoon per uur. Kom je met een gezin, bestaande uit 4 personen, dan is het bedrag dus nog steeds € 55,00. Besluit je om een contract aan te gaan voor 10 lessen, dan krijg je een fikse korting en betaal je slechts € 45,00 per Personal Training van één uur.

Tijden:

De Personal Training sessies zijn alleen mogelijk op dinsdagmorgen, donderdagmorgen en in sommige gevallen op zaterdagmiddag.

Personal Training op een rijtje:

  • 100% Pure aandacht voor de door jou gekozen doelstelling
  • Maximale resultaten in een zo kort mogelijke tijd
  • 1:1 aandacht van een trainer met ruime ervaring
  • Deelname mogelijk zonder enige voorkennis
  • De mogelijkheid om met zijn tweeën te komen trainen
  • De mogelijkheid om de kosten te splitsen met je partner
  • 100 euro uitsparen middels een 10 lessen contract
  • De mogelijkheid om met je gezin te komen trainen

Voor meer informatie? Mail naar: info@samlung.nl