Een erg geslaagde jubileumviering

Beste leerlingen, collega’s, vrienden e.a.,

Ik wil jullie nogmaals allen hartelijk danken voor de geweldige dag die we gisteren hebben mogen beleven. Het was een groot succes en we hebben het ontzettend goed naar onze zin gehad. Ook wil ik iedereen nogmaals danken voor de vele felicitaties, cadeautjes en super lieve kaarten.

Wat mij altijd enorm tegenvalt aan zo’n dag (net zoals op je eigen bruiloft) is dat het er zo enorm bij inschiet om met alle gasten even gezellig een babbeltje te maken. Door het rennen, regelen en controleren, blijft er vaak niet veel tijd meer over dan voor kleine korte babbeltjes van een aantal zinnen. Mijn excuses hiervoor, maar zoals een ieder weet is daar vrij weinig aan te doen.

Ik hoop dan ook vooral dat jullie als gasten het eveneens enorm naar jullie zin hebben gehad, en dat ik binnenkort weer gezellig met een ieder van jullie weer wat uitgebreider kan bijkletsen.

Daarnaast wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor de enorme hulp tijdens het feest van:

John en Yentle van de Wetering, Roel van der Aa, Francina en Taylor Tomas, Kitty van Rossum, Mike Vroege en alle anderen.

Het was voor ons als leraren van Sam Lung Martial Arts een onvergetelijke dag!

Binnenkort zal er een compilatie worden gemaakt van de hoogtepunten (foto’s en videobeelden). Deze zullen wij via Youtube op onze website plaatsen.

Met vriendelijke groet en nogmaals hartelijk dank!
Patrick & Mariska Baas, Paul & Yasmijn Kroes, Otto & Heidy Vroege

Share Button